marți, 8 martie 2011

Tort de ciocolata cu mure



Ingrediente:  Blat:  15 oua, 200g zahar, 100g cacao
Crema:  500g frisca, 200g ciocolata
Fructe:  dulceata, mure
Preparare: Se pune la incalzit dulceata si se adauga murele si se opreste focul.
Galbenusurile se bat cu ou 3 min, albusurile se bat fara nimic 3 min
Se pune frisca la incalzit, dup ace se ia de pe foc se adauga ciocolata si se amesteca bine.
Se pun 2 cani de albus in frisca si ciocolata si se amesteca bine si se da la rece.
Restul albusului se pune in galbenus si se omogenizeaza si se imparte in 2 si se coace in forme cu inel.
Se pune un blat + crema + dulceata cu mure+ blat + crema + mure + ciocolata rasa + zahar vanilat cernut



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu