Ingrediente: Aluat: 1 ou, 125g unt,
250g faina, sare
Umplutura: 500g ciuperci, 1 ceapa, 5
oua, 150g smantana, 160g cascaval, un cub de unt, sare,
piper
Preparare: Aluat: Se amesteca toate
ingredientele, iar aluatul rezultat se da la rece, cat timp se prepara umplutura.
Umplutura:
Curatam legumele, taiem ceapa marunt si ciupercile felii. Calim in o lingura de unt ceapa impreuna cu ciupercile, cat
sa se inmoaie putin. Batem ouale, adaugam smantana si le condimentam cu sare
si piper dupa gust, semai adauga si o parte din cascaval, ras.
Scoatem
aluatul de la rece, il intindem in tava. Se umple tarta mai intai cu
ciupercile cu ceapa (scurse de zeama pe care o lasa),
turnam amestecul de oua cu smantana peste, presaram cascavalul ras
ramas,
deasupra si dam la cuptor la 190°C timp de 45min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu