Ingrediente: 1/2 kg
biscuiţi, 1 l lapte, 8 linguri zahar, 2 linguri faina, 4 linguri cacao, rom
Preparare: Se ard intr-o
cratita patru linguri de zahar care se sting cu putina apa fierbinte. Se lasa
deoparte pana se dizolva tot zaharul. Separat se inmoaie faina si cacaoa cu o ceasca de
lapte rece, amestecand bine, pana se desface toata faina. Se mai toarna lapte
rece, completand pana la un litru. Se amesteca cu siropul de zahar ars,
adaugand si patru linguri de zahar si o lingura de rom. Se tine pe foc pana
incepe crema sa se ingroase. Se da la o parte si se adauga biscuitii sfaramati
in bucatele mici si se toarna tot intr-o tava cu pereti detasabili pentru ca sa nu fuga toata prajitura. Se lasa la racit dupa care se da la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu