miercuri, 9 februarie 2011

Bors cu varza acra






Ingrediente: 5 costite de porc, 1/4 varza acra, 2 cartofi, 2 cepe, 1 morcov, 3 linguri de tomat, 1 frunza de dafin, sare, piper




Preparare: Se pun la fiert costitele cu putina sare la oala sub presiune timp de 1 ora. Intre timp se curata cartofii, morcovul si ceapa. Ceapa se toaca marunt, la fel ca varza, iar morcuvul se da prin razatoare. Dupa ce a fiert carnea se pune in alta cratita impreuna cu varza, ceapa, morcovul, supa, frunza de dafin, sare si piper si se fierbe aproximativ 10 min, dupa care se adauga cartofii care au fost taiati cuburi. Daca a mai scazut din supa sa mai adauga apa fierbinte. Se mai fierbe tot aproximativ 1 ora pina se gatesc cartofii si varza. Se serveste cu o lingura generoasa de smantana.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu