duminică, 20 februarie 2011

Tarta cu ciuperci


Ingrediente: Aluat: 1 ou, 125g unt, 250g faina, sare
Umplutura: 500g ciuperci, 1 ceapa, 5 oua, 150g smantana, 160g cascaval, un cub de unt, sare, piper


Preparare: Aluat: Se amesteca toate ingredientele, iar aluatul rezultat se da la rece, cat timp se prepara umplutura.



Umplutura: Curatam legumele, taiem ceapa marunt si ciupercile felii. Calim in o lingura de unt ceapa impreuna cu ciupercile, cat sa se inmoaie putin. Batem ouale, adaugam smantana si le condimentam cu sare si piper dupa gust, semai adauga si o parte din cascaval, ras. 

 






 
Scoatem aluatul de la rece, il intindem in tava. Se umple tarta mai intai cu ciupercile cu ceapa (scurse de zeama pe care o lasa), turnam amestecul de oua cu smantana peste, presaram cascavalul ras ramas, deasupra si dam la cuptor la 190°C timp de 45min.
 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu